Portfolio

Om een idee te krijgen van de mogelijkheden voor uw nieuwe website vindt u hieronder een greep uit reeds uitgevoerde projecten. Uw eigen site wordt volledig op maat gemaakt, dus specifieke wensen kunnen daar in verwerkt worden om zo uw eigen unieke stijl en layout te creëren.

Stichting Le Woef

Stichting Le Woef zet zich al jaren met veel passie in voor kansarme honden in binnen- en buitenland.

Chabeli, oprichtster, wilde graag een geheel nieuwe website voor haar stichting nadat de vorige door de jaren heen verouderd was.
Het doel: een overzichtelijke en goed te navigeren website waarbij foto's voorop staan.

Alle pagina's zijn voorzien van een pakkende foto over de gehele breedte en hoogte van het scherm. De foto's geven een duidelijk beeld en gevoel bij de Stichting en het werk dat zij uitvoeren.

Naast o.a. de missie, projecten en sponsoren, is de website ook voorzien van een sub-pagina met te adopteren honden en een mogelijkheid om gelijk op een specifieke hond te reageren. Ook is er de mogelijkheid om terplekke een donatie te doen of donateur te worden.

Webdesign www.stichtinglewoef.nl

Stichting Le Woef

Indexpagina Stichting Le Woef, desktop versie
Indexpagina Stichting Le Woef, mobiele versie

Brasserie Josephine

Paul en Anja wilden voor de website van hun brasserie in Oosterhout graag een overzichtelijke website met 2 leidende kleuren, okergeel en donkergroen, waar de website omheen ontworpen is. Er is gebruik gemaakt van verschillende lettertypes, waardoor buttons, links en titels extra opvallen.

De menu pagina heeft een strakke indeling gekregen waarbij de verschillende kaarten verdeeld zijn achter aparte keuze-knoppen. De contact pagina is op een vergelijkbare manier ingedeeld met de keuze tussen het maken van een reservering en stellen van een vraag.

Webdesign, SEO & Hosting www.brasseriejosephine.com

Brasserie Josephine

Indexpagina Brasserie Josephine, desktop versie
Menupagina Brasserie Josephine, mobiele versie

Mustang STR

Mustang STR specialiseert zich in het volledig herbouwen van 1960's Ford Mustangs. Met de auto zelf als middelpunt van de website hebben we er voor gekozen om deze eyecatcher pagina vullend op de voorpagina te zetten.

Als basiskleuren zijn zwart, lichtgrijs en goud gebruikt en door de hele website heen verwerkt om zo een stoer contrast te krijgen. Naast de pakkende voorpagina zijn er subpagina's voor o.a. de specificaties van de auto's, een fotogallerij en een blogpagina.

Webdesign www.mustang-str.com

Mustang STR

Indexpagina Mustang STR

       Indexpagina Mustang STR

True2You

Webdesign, Hosting & SEO www.true-2-you.nl

True2You

Indexpagina True2You, desktop versie
 Menupagina Brasserie Josephine, mobiele
       versie

Anja Dirksen, Food & Lifestyle Coach

Naast het runnen van Brasserie Josephine, werkt Anja Dirksen ook als Food & Lifestyle Coach. Zij biedt verschillende trajecten en adviezen aan met betrekking tot een gezonde levensstijl.

Als basiskleuren wilde Anja graag pastelkleuren. De basis van de gehele website is in zachte lila en ecru kleuren met een witte achtergrond opgezet. Om de teksten niet te laten clashen met de gekozen tinten, is voor een zachtgrijze tekstkleur gekozen.

De homepagina bestaat uit een overzicht van de aangeboden diensten, met de mogelijkheid door te klikken naar uitgebreide informatiepagina's. Ook bevinden zich op de homepagina verschillende klantrecensies en een live verbinding met haar Instagram account.

Webdesign, SEO & Hosting www.anjadirksen.nl

Anja Dirksen, Food & Lifestyle Coach

Anja Dirksen homepagina

       Anja Dirksen homepagina

De Stem van Marieke

Marieke wilde graag een representatieve portfolio website voor haar audio- en videowerk. Met een pakkende profielfoto bovenaan de homepagina en duidelijk overzicht van haar uitgevoerde werk, is deze website het pefecte visitekaartje.

Social media links zijn bovenaan in de navigatiebalk verwerkt en geven geinteresseerden gelijk de kans om door te klikken.

Er is gekozen voor een strak kleurenpalet bestaande uit diepzwart en wit met accenten in donkergroen, okergeel en oudroze.

Webdesign & Hosting www.destemvanmarieke.nl

De Stem van Marieke

De Stem van Marieke homepagina

       De Stem van Marieke homepagina

Trouwsite voor Bas en Sabine

De bruiloft van Bas en Sabine vond plaats in het prachtige Vila Vita Park in de Algarve, Portugal. Bij zo een mooie locatie hoort natuurlijk een mooie trouwsite.

De wens was om de befaamde Portugese azulejos (tegeltjes) te verwerken in de website. Het blauw uit deze tegeltjes komt, samen met een mooi bijpassende donker-oranje kleur, terug door de hele website.

De website bevat o.a. het dagprogramma, een contactformulier om te reageren op de RSVP, verschillende tips voor leuke activiteiten in Portugal, cadeautips en een geheime pagina met wachtwoord waar informatie op staat waar het trouwpaar niet van weten mocht.

Webdesign & Hosting www.basensabinegaantrouwen.com

Trouwsite voor Bas en Sabine

Trouwsite Bas en Sabine

       Trouwsite Bas en Sabine